Radcon

Erkend opleidingscentrum.

Na het volgen van een opleiding tot stralingsdeskundige (bijvoorbeeld als toezichthoudend medewerker stralingsbescherming) gaat u aan de slag om voor en met collega’s de werkvloer een stapje veiliger te maken. Gedegen kennis en vaardigheden is van essentieel belang. Daarvoor is Radcon Academy ook als zodanig door de ANVS als opleidingscentrum erkend met nummer ANVS-PP-2022/0093108. Dat betekent dat u onderwijs van hoge kwaliteit volgt dat door specialisten uit het vakgebied gegeven wordt. Daarnaast staat het gehele traject van inschrijving tot examenuitslag onder toezicht van een opleidingscommissie.

Elke 5 jaar wordt een opleidingscentrum opnieuw geëvalueerd langs de lijnen van het geldende Besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming door een onafhankelijke commissie. Bij positieve uitslag wordt wederom een erkenning van dezelfde periode afgegeven. Publicatie van geplande opleidingen en cursussen bij een erkende opleider wordt door de Nederlandse Vereniging voor Stralingsdeskundigen (NVS) verzorgd. Onze stralingsdeskundigen nemen daarnaast deel in het team van Opleiders in de Stralingsbescherming.

 


 

Opleidingen zijn mede mogelijk gemaakt door een subsidie van Provincie Gelderland
Voor de opleiding TMS diergeneeskunde heeft Radcon Academy een subsidie van Provincie Gelderland ontvangen. Met deze bijdrage wordt een erkenning van passend onderwijs en bijdrage aan de ontwikkeling van beroepsoefenaars uit de praktijk gestimuleerd.

close menu search2 social-twitter social-linkedin mail instagram phone-call social-facebook